Een vliegende start voor Recht naar Rond

Gepubliceerd op 12 juni 2023 om 21:01

In een eerder bericht is meegedeeld dat we op het punt stonden te beginnen. Nu drie weken later kunnen we zeggen dat we goed uit de startblokken zijn vetrokken.  Met onder andere mooie opdrachten van CAPE Holland uit Beilen en Vancore Percussion Instrument uit Joure.

CAPE Holland

Bij CAPE Holland zijn ze gepassioneerd door alles  wat te maken heeft met heien. Ze verbeteren continu de performance van het plaatsen en verwijderen van palen. Ze doen dit niet alleen sneller maar ook makkelijker, vlotter en duurzamer. Ze houden ervan om impact te maken en bij te dragen aan good vibrations.

Details over de werkzaamheden kunnen in verband met geheimhouding nog niet gegeven worden. Maar het wordt groots, dat kunnen we wel verklappen.

Kijk voor meer informatie op: CAPE Holland - All ways driven

 

Vancore percussion instruments

Samen met Vancore Percussion instruments is afgelopen vrijdag ook een zeer innovatief project opgestart. De verwachtingen en doelstellingen liggen hoog en het zou de wereldwijde slagwerkindustrie op haar grondvesten kunnen doen schudden.

Vancore ontwerpt en produceert een brede range aan slagwerkinstrumenten voor de meest  veeleisende percussie-artiest. Vancore heeft in de afgelopen decennia een compleet assortiment klassieke mallet-instrumenten ontwikkeld. Hun ontwerpers hebben hun scherpe zintuigen gebruikt om instrumenten van ongeëvenaarde kwaliteit te creëren. Eigen vakmensen hebben deze ontwerpen doorontwikkeld en hun wereldberoemde expertise gebruikt om het concept om te zetten in werkelijkheid.

Voordat het eindproduct gelanceerd en gepresenteerd kan worden moet er nog veel gebeuren. Een mooie uitdaging voor Recht naar Rond om dit project tot een succesvol einde te brengen.  

Kijk voor meer informatie op: Home - Vancore

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.